39w3d dan still counting.

Due 3/5 tapi tulaaaaa takda tanda nak bersalin kecuali keluar mucus plug tu. Mengeras jangan cakap, malam jangan cakap laaaa.. pinggang peha semua sakit da 🤣 sesi memujuk baby klua pon dah buat.. tak juga dia nak keluar.. ada momy macam saya ker ?

1 Trả lời

Rajin2 buat squat mom..jln itik.. n cuba bersama dgn suami.. blh cpt kn bukaan . 🤭

2mo trước

macam2 dah momy dibuatnyaaa. tak jugaaa jalan 🤣 dah selesa sangat agaknyaaa duduk dalam tu