second bby

due 27.08.2020 tapi xda sbrg tanda lg nk bersalin..kdg bby mengeras..gerakkan masih aktif.. mlam2 sakit pinggang.. tp siang ok je cumanya bila jalan dh rsa mcm penguin je jalan.. hrp2 x overdue.. doktr bg seminggu lg tempoh klo x bersalin ikut due.. berdebar nye rsa..

2 Các câu trả lời

Sepatutnya Due saya 30/8, Doktor check bukaan 3cm dah. Sebelum ini ada tanda seperti berdarah & keras perut. Bersalin diawalkan iaitu hari ini 22/8/2020

moga dipermudahkan urusan bersalin awak 💕