sakit bahagian bawah perut

due 2/5 tapi tanda tanda bersalin belum ada. tapi perut mengeras, bawah perut sakit sehingga susah bergerak dan berjalan. perlu ke saya ke hospital ?

3 Các câu trả lời

saya tanya kakak ipar & mak, makcik2, diorang kata bila air ketuban pecah, atau keluar darah macam tu baru pergi hospital. Saya due 29/5 tapi sakit bawah juga, kakak ipar kata baby menurun tu, and baby makin berat 😬

1y trước

sakit dalam jangka masa pendek2. kontraksi

sama lah sakit situ jugak.. saya 5/5 due.. 4/5 dah serah diri.. tanda bersalin takde lagi.. huhu

1y trước

hahahhhahaha kannn sangkut dah kaki

sama tarik due kita..klu belum bersalin terpaksa serah diri 03/05huhu

1y trước

sama lah tadi last checkup katanya kena serah diri 2/5 tu takleh lebih due