bila nk bersalin ni oii.

due 24/6 tp masih xde tanda pdhal ni 2nd child dh. kakaknya dlu 39weeks 1dy dh selamat dilahirkan. 🥲

12 Các câu trả lời

sama due sis..asyik mengeras tapi tanda takde² habis semua dah pulun tip tetap taknak real jugak..yang sulung dulu overdue 3 hari,tapi yang second ni sangkut gdm ler 23/6 dah kene serah diri hehehe

1t trước

aah air ketuban leaking

Saya due 26/6 dah ada tanda dah , skng tgh layan contration palsu manja manja dulu 🤭 dah sakit sgt sgt baru g hospital . Kalau tidak tahan wad lagi seksa kena paksa bersalin pulak 🤣

1t trước

moga dipermudahkan urusan sis. klo skit sgt kena terus ke hosp risau pulak

Sama laa sis saya 25/6… risau jgk overdue… hmmm first baby xde pengalaman… contraction tu dh ada tp sekejap2 je… skrng rasa mcm confuse dgn tanda2 nk bersalin 😅

1t trước

moga dipermudhkan segala urusan sis ye amin2

Kenapa sama 🥲 saya dah turun lendir darah masa 38weeks 3hari.. tapi p hosp dr suruh balik tggu sakit baru dtg hosp semula.. tapi sampai harini xsakittt

1t trước

Alhamdulillah awak dh selamat yee. Tahniah dan selamat berpantanggg.. Aamin yarabbal alamin.. moga2 mlm ni saya pulak 😂😂

sy due 25/6.. smpi ke hri ni 39week4day blm ada tanda2 .. sblm ni anak 3org smua kluar 37week .. yg last ni masih seronok dlm perut ..

1t trước

baby seronok duk dlm perut tu

due sya 28/6 tapi kena serah diri 27hb klw blm ada tanda, sebab ada GDM , bby sya pun masih aman2 dlm perut 😌😌

1t trước

yaa betul 🙏🏻🙏🏻

sy due 24/6 tp baby syok lagi dlm perut ..moga kita bersalin sebelum due . excited nk cium bau baby..first mom

1t trước

semoga allah permudahkan urusan sis ye. alhamdulilah sya selamat dh bersalin td

samalah anak first dulu keluar 38week cukup, anak kedua ni lambat pula dia nak keluar. huhuhu

1t trước

itulah isnin ni last check KK kalau tak bersalin juga, KK bagi surat serah diri sebab saya gdm😌

aah kena serah diri sblm due sbb aritu sya ad blood leaking masa 24weeks

sama dgn sy sis.. insha allah doa baik ii Allah permudahkan urusan kita aamiin

1t trước

amin2. hrp dipermudahkan semuanya