Sapa yg belum bersalin lagi...due saya 20/8 ..tapi masih belum ada tanda2 lagi.. Jangan la overduee.

Due 20/8..

21 Các câu trả lời

sy due 22 hb...now 39 minggu 1 hari,masih takde tanda...cuma sakit palsu je kat ari2 bile beralih kedudukan baring,keputihan kerap keluar,tp bukan lendir atau darah,nak berjalan pun dah payah,semoga tak over due LA huhuhuhu

11mo trước

tulahh hrp xoverdue la.. semoga semuanya dprmudhkann..aminn

Sye due 22hb.. Tapi masih blm ade tanda2.. Kalau xbersalin gak doc suruh serah diri 28hb.. Sye lak 1st time.. Perasaan semua bercmpur baur.. Baby still gerak2 mcm biasa... Cuma kdng2 ade rse sakit pinggang dan ngilu kat pinggul

Sy due 28/8. Tanda2 skrg perut mengeras sama lepas buang air kecil rasa perut sakit dan memulas kejap. lpstu mcm biasa, kena serah diri 27/8 ni induce kalau xbersalin juga. risau 🥺

Due sama 20/8 tapi dah bersalin 29/7 sbb air ketuban leaking terus kena induce, baby lahir 36weeks 6days🤭 apa pon selamat berjuang mommy2 semua💪🏻💪🏻💪🏻

assalammualaikum.sma lah sya sdh limpas jangkaan sya kemrin tangal26 serah diri kaai blm bersin lgi mmm smga di permudhkn urusan semua genkkk

saya due 13/8 ni tak bersalin lagi dah lewat 3hari mcam mane yer ..lgsung takde tanda nak bersalin. tkot plak bila over due

11mo trước

sy due 14/8. serah diri 21/8 🫠

saya due 23/8 tpi harini kena serah diri dah esok induce ..first time ni doakan sy dprmudahkan esok...

11mo trước

xde..tapi baby kurang gerak

Saya due 24/8 tp dah selamat bersalin 3/8 hari tu😅..sebab air ketuban kurang so kena induce

sama sis due 20/8. belum ada tanda apa2 lg 😅 moga dipermudahkan urusan kita semua ❤

11mo trước

betui2. harap2 ta overdue la ye

saya 20/8 juga , takde tanda tanda pun cuma sakit pinggang dan sakit macam senggugut je

11mo trước

saya xde rsa pape 😴 bby sronok kt dlm lg