38 minggu 6 hari.

Due 20/10. Skrg belum turun tanda pape lagi. Belum dapat gambaran sakit contraction tu macam mana. Berdeborrrr deborrr dah ni 😂

2 Các câu trả lời

sy pun due 19/10..dah dua hari keluar tanda... lendir campur darah... sblum dua hari tu g hosp.. doc check br 1 cm.. dia suh balik masa tu p hosp xda tanda... so bila dah kuar tanda jd mcm confuse pula.. nak p atau x... klu p takut doc suh balik lagi..

4y trước

ye better pergi lah. nanti cakap dtg sbb ada rasa sakit2 da. then sakit tu dah makin kerap kan? kerja lagi ke awak. kita dah start amek unpaid leave dah dari hari ahad. tak daya dah nak gi kerja. 😅

Hihihi nervous nyaa. Semoga dipermudahkan segala urusan..

4y trước

hehe. ameennnn. 🤲