39week 3days (Due 17/3/2023)

Due 17/3 ni (second baby) perut mengeras tpi x kerap. Pastu kdg ada rasa keluar air tpi xbanyak. tak sure lah air ketuban ke apa. tanda lain xde lagi. masa anak first lahir awal sehari dri tarikh due (39w 6d) 7am air ketuban pecah dulu pergi hospital bukaan msih 1cm. 7pm bru ada wad kosong. masuk wad je trus induce drip bru rasa contraction dan ada bukaan 4cm. 8pm msuk labour room, 11:52pm bru bersalin. second baby ni tktau lagi mcmmna 🤭 skrg dah 39w 3d. Hrapnya mcm abg dia lahir sebelum due. Semoga kita semua dipermudahkan masa bersalin nanti 🤲🏻🤍 #bantusharing #secondbaby #menungguhari

3 Các câu trả lời

sy due 18/3.. sbb ade gdm on DC kne induce 17/3.. pagi tadi rase basah2 air kluar bnyk.. tapi tk tahu la air ketuban ke air keputihan.. bila pakai pad, tk ade pula air apa2 kluar 😅 so expect tadi tu air keputihan je la kot.. semoga Kita dipermudahkan untuk bersalin.. aamiin2 🥰

2y trước

Skrg dah 15/3 belum bersalin lagi, baby msih selesa dlm perut 🤭 Kerap braxton hicks je skrg ni tanda lain xkluar lagi

saya due 18/3 belum ada tanda2 lagi 😌 Haraplag ikut macam anak pertama juga sehari sebelum due, ada 3 hari lagi ni

2y trước

Skrg dah 15/3 belum bersalin lagi, baby msih selesa dlm perut 🤭 Kerap braxton hicks je skrg ni tanda lain xkluar lagi hm

sama sis, sy pun 17/03 bby first, harini rasa bby kurang gerak tapi kerap mengeras🥹

2y trước

Kan, Skrg dah 15/3 belum bersalin lagi, baby msih selesa dlm perut 🤭 Kerap braxton hicks je skrg ni tanda lain xkluar lagi