Due 16.11 ada yg bersalin

Due 16.11 ada yg dah bersalin ke? Rasa nyilu je kat bawah dan baby mgeras.. 😅😅 ada yg sama x? Tapi xlar setiap masa😌

13 Các câu trả lời

Saya due 17/11 tapi dah bersalin 23/10 sebab tersalah guna toilet cangkung. Lepas guna toilet tu terus sakit perut contraction. 🥹 lagipon saya ada buat activity jalan dalam rumah 30min dan squat 2min sehari sebelum sakit tu. Saya tak pasti tu pon jdi penyebab saya bersalin awal.

sy due 13/11 tp kena serah diri 10/11 sb ada gdm on diet.. ms 38w 5d ads turun darah.. pi hospital.. doc srh balik sb baru bukaan 1cm.. smpi skrg masih ada kuar darah skit n bby salu mengeras.. risau gak.. saya doakan kita semua dipermudahkan dan selamat bersalin nanti.. aminnn

2y trước

aamiin.. semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua 🥰

Sy due 17/11 tp alhamdulillah bersalin normal 2/11/22 hari tu. Baby pilih tarikh cantik sikit nk keluar. Banyakkan berjalan, doa Allah permudahkan 😊

Due date 18.11 tp alhamdullilah selamat bersalin 2.11. Air ketuban pecah 1.11. Terpaksa czer due to tiada bukaan wpn air ketuban dh pecah.

sy 16/11. blum ada tanda, cuma mngeras je... boleh ke tunggu lagi, or just induce je mcm saranan doktor? sy takut sakit if paksa bersalin normal.

2y trước

tnggu due dlu lar sis.. klu xterok sngt mgeras tu.. klu xboleh tahan kena serah diri.. sllu nak bersalin megeras xhilang

Sy due 17/11 tp masih blum ada apa2 tanda, cuma baby slalu mngeras je. Doakan sy Smoga dpermudhkan sgala urusan berslin.

2y trước

Sama lah due kite… sye pon belum ade tanda ii lagi 😌.. semoga dipermudahkan segala urusan sis..

sya 19/11 sma juga rsa nyilu tpi hri ni prt mengeras tak bhnti tpi tkda tnda2 lgi hrp2 dprmdhkn smua urusan

2y trước

amen smga dprmdhkn jugak

sama date dengan saya 16.11 tapi serah diri utk czer..sekarang baby kerap mengeras & saya memang sangat² susah nak jalan

2y trước

gdm ke sis.. semoga diermudahkan urusan sis bersalin nanti ☺️

Sy due 11/11/22 perut mengeras je lepas tu sakit xde tanda lagi doa kn sy dipermudah kn brsalin aamiin

2y trước

Saya 12/11 perut pon mengeras je 🥲

Alhamdulillah dh selamat bersalin..due sy 22/11 tp baby nk keluar awal 31/10..36w6d berat 3kg