DUE 15/1 ada yg sma due ngn sy x?dh slmt bslin ke korg..smga dpermudahkn urusan n slmt smuanya..

Due 15/1..

15 Các câu trả lời

sy due 25/1.. nk tny momies bwk x baju utk dlm wad. sy tgk ramai sgt buat checklist bwk kain batik & tshirt. knp ehh hahah.. bukan ke ada baju pink tu ke.. bengkung pun korang bawak x?

2y trước

mcm sy 1st baby sy bawak. sebab hari 1st sebelom masok LB mmg pakai baju pink. dgn lepas tu sy kena pantau tu masih pakai baju pink. selepas dh masok ward boleh mandi semua sy pakai baju sendiri. baby pon sama. pakai baju sendiri bawak selepas baby dh keluar dr nicu. keba dok dekat ward 5hari.

Due date 11/1 , belum ada tanda.. hari hari orang tanya dah bersalin ke belum .. jadi stress kita dibuatnya.. kalaulah kita tahu bila baby nak keluar kan

2y trước

Kan.. tak sabar nak pelok cium baby 😊 semoga allah permudahkan urusan kita semua , aamiin

sy due date 18/1 cuma rasa baby tolak2 ke bawah je,tp x de trun darah atau air,smoga kite semua d pmudahkan sgala urusan bsalin...

Sy due 28/1. Tp baby besar dlm kandungan 3mggu besar. Sapa ada pngalaman.? Hmmmm nak je baby klua skrg mcm xsggup pula tggu due tu🥹

2y trước

Eh sama dgn saya! Due 28/1, baby besar 400g dari yg sepatutnya last checkup, next checkup minggu ni insya allah

12/1/23 here😊.emm xde tnda2 lg..dr 34weeks lg Brixton Hicks je...smoga esok atau lusa baby sy kuar la..aamiin.

2y trước

sama due...belum ada tanda juga

due date 8.1.23, belum ada tanda juga lagi. baby still enjoy😅. hee. masa 1st baby dulu 38w2d dah kuar.

sy due 27/1.. tapi admit awal sbb kena czer 19/1 ni.. semoga awak dipermudahkan juga urusan bersalin

sy due 13/1 tp dh bersalin dh 18/12 aritu hehe. ank2 sy semua pramatang nk keluar awl 😅

saya due 17/1/23 tapi masih tak ade tanda ii lagi harapnye sblum due dah bersalin 😊

2y trước

semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti . saya just sakit bahagian perut je pinggang tak ade rase sakit 😆

18.1 masih slesa dlm perut haahaha ..asyik org tnya dh besalin ke blum…