39weeks1day

Due 10/11 belum ada tanda tanda baby nak keluar sebelum due last scan minggu lepas berat baby dah 3.1kg doc suruh diet nanti 10/11 belum bsalin jugak doc bagi 10 hari sebelum induce.Semoga dipermudahkan urusan semua ibu2 yg menunggu hari ja untuk bersalin🫶🏻🫶🏻.

39weeks1dayGIF
6 Các câu trả lời

berat bby 3.1 tu msa scan brpa mnggu ye ? sy due 9/11 scan masa 38w bby 3.2kg normal je ikut minggu dktr kata .. selasa dpan dh kena serah diri klau bby taknak kluar sblum due sbb ada gdm on diet huhu smga urusan mommy dipermudahkan amiin 💕 perjuangan jadi seorg ibu ❤️

2y trước

dah bersalin .. 11/11 baby lahir semalam pada hari jumaat 😊 baby boy

sy due 11.11....10.11 dh kena serah diri kt hospital...sy ada GDM diet control...scan masa 36w..baby dh 3.2kg.,risauuuuuu...semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nnti.. Aminnnn3

Hi due date kita samaaaa, sama lah takde tanda tanda lagi baby nak keluar. Last 2 weeeks scan baby saya 2.6kg. Semoga dipermudahkan urusan kita bersalin ye

2y trước

Ya InshaAllah semoga dimudahkan urusan bersalin kita Aamiin..❤️

Due date kite sama 10/11.. sy dh keluar tanda semalam.. kluar darah.. p hospital check bukaan.. belum ada bukaan lagi.. so sedihh 🥺🥺

2y trước

wah alhamdulillah..sy smpai skang xde pape lgi slps turun tanda darah ritu..dh 39w3d dh ni

sama Dgn saya due sis..tp tu la

Hi sis awk dah bersalin ke?