keraguan di fikiran

dua hari lepas sy bergaduh dgn suami .. dan suami ada mghalau sy dr rumah melalui whatsapp tapi keesokkn hari dia dtg mjemput sy bsrta anak utuk bsama dirumah kami. sy tahu suami mase itu dlm keadaan agak marah mcm2 akan buat .. tapi sy ragu2 .. bole bg pendapat akan tindakkan suami sy tersebut

2 Các câu trả lời

orang tengah marah mmg akan keluarkan mcm2 perkataan. kalau boleh minta ibu atau ayah nasihatkan suami jangan ikutkan sangat perasaan jika tengah marah. bimbang terkeluar kata2 yang memang taknak dikeluarkan

sabar ya puan. bincang sebaik yg mungkin