baby kurang berat

dr nasihatkan sy supaya minum susu dan air banyak , sebab baby mcm kecil sikit , ada apa2 cadangan tak nak tambah berat dlm kandungan ? sy dah 3rd trimester.#pregnancy

1 Trả lời

Sis boleh buat mcm yg doc recommend. Secondly sis boleh banyakkan consume yg sihat2 mcm buah dan sayuran. Sifir dia mudah sebenarnya sis. Kalau kita mkn byk yg sedap tp kurang sihat, yg membesar tu kita. Tapi kalau kita mkn byk yg sihat2, yg membesar dan sihat tu baby hehe. Best part is, ibu pun sihat sekali 😉