Assalamualaikum hye.. Nak tanya normal x kalau kandungan 4-5weeks belom nampak kantung and kantung terlalu kecik?

Dr kata dia x rasa sy mengandung.Mungkin sy gugur Tapi sy xd kluar darah apa smua.Hati sy kuat mengatakn yg kantung terlalu kecik sbb kandungan masih awal.😌

2 Các câu trả lời

Normal. Mmg masih kecik. Pglmn sy lepas2 sy x pg awal2 scan takut down😂 doc mesti kata x mengandung..baik scan 8 minggu ke atas😊

2y trước

Sy plan nk pergi lewat sikit..tp sy kan sebelom nih cucuk depo,xd period langsung..tuh yg susah kira dh berapa week kandungan. Semlm buat beta hcg kiraan dlm 1k mean baru 4-5 weeks..😅smpai skrg susah hati sbb teringat ayat dr “I don’t think she pregnant “ 🤣🤣

Normal je sis. Biasanya 8w ke atas baru scan utk nampak kantung, janin, degupan nadi janin

2y trước

❤️🥰