Mommies semua, korang kandungan 5 minggu dh nampak dlm scan ke? Kandungan sy complicated sikit

Dr kat hosp check 1 line, pegi clinic double line tp kabur line yg 1, sy check 6 kali 2 line, tp line kabur. Pegi clinic swasta buat scanning disyaki kandungan luar rahim. Korang apa yg patut sy buat untuk selamatkan kandungan sy. Bole bg tips?

1 Trả lời

kalau kandungan luar rahim, rasanya pregnancy tak boleh diteruskan, bahaya untuk nyawa ibu. but can wait for another scan, sebab ramai orang scan masa 5 weeks still tak nampak apa. but whatever it is, be strong ya.

3y trước

thank u awak🥰doakan saya