Salam.. Siapa ada pengalaman.... Sy 30 weeks, Dr KK refer ke Hospital sbb Uri dibawah...

Dr Hospital bg appt bulan 23/8 masa 36 weeks...

1 Trả lời

Hi awk, sy pernah mengalami masa 1st baby 5 thn lepas. Doc panggil placenta previa tutup laluan. Tp masa tu dah 34w. Doc x bagi berurut. Risau baby terbelit tali pusat. Cuma borak2 dan dengan baby usap perut minta baby tukar posisi sendiri. Check balik 35w placenta da naik balik. Alhamdulillah. Jgn risau ade masa lagi.

2y trước

Oh ye ke... risau sy... semua dok ckp... kena operate huhuhu...