perlu ke makan ni xboleh masuk laa ?

Dpt ubt ni masa first appointment kat kkm, dia kata larut dlm air suam or air just.. But rasa dia seriesly xsdp langsung xboleh masuk.. Boleh ke telan je ubat ni?

perlu ke makan ni xboleh masuk laa ?
6 Các câu trả lời

cuba telan ubat ni dgn mana2 air yg ada vit c..mcm air oren ke, air jambu batu..sy telan ubat ni dgn air jambu batu..memula tu telan dgn air suam, mmg keluar balik ubatnya 😅 bila gtau doc, dia suggest telan dgn air2 vit c..so far smpai skrg ni, okay dah telan ubat tu

5y trước

Okay 😊😊

sy bru 1st time makan hari nie... sebelum nie mkn zincofer mmg x blh telan.. mtk tukar sy bli new obimin nie.. alhamdulillah blh telan gitu je ngn air suam... hehe..

5y trước

nk lg sedap..minum dgn peel fresh oren yg sejukk..hehe..

Telan Jew sis, lebih baik makan obimin nie masa perut kosong.. Saya okey Jew mkn ubat nie. HB semua nya okey.

5y trước

Samala..sy pon mkn ni dgn cara telan jer... Kalo larutkan dlm air mmg akan termuntah dlu ni 😂

Boleh yang. Normally saya telan terus je. Takperlu larut pun. Lagi elok minum dgn air oren.

5y trước

Ohh kalau mcm tu tkperlu larut sis. Telan terus mcm makan panadol tu. Saya selalu telan je terus dgn air kosong. Larut mmg pahit 😜

Kalau x ok..gtau ja nurse. Nty dia tukar ubat. 😊

5y trước

Betul .xleh telan jgn pakse.tukar je lain ubt.😚

telan saje..no need larut2