hai

Download apps ni sebab tgok husband sy download apps ni juga. Dia terlebih excited sbb we expecting a bby. Bru 8 weeks today. First baby. First with all experience such as loya, muntah, mual, ada rasa nak pgsan, jumpa doktor swasta at first scan yes there is our junior inside my perut. I cry bila doktor tunjuk kat screen scan "there is your baby".. Ok.enough with the happy introduction. Now to the main problem that i really wanna share here n perhaps ada yg boleh bg pndapat yg BERNAS dan berkongsi rasa..the problem is gigi geraham paling hujung kiri atas sy berlubang.jumpa doktor gigi dah dia cakap lubang besar sgt.mesti kena cabut juga.but i have to wait until trimster ke 3 which is 4 month n up.?? bru boleh cabut. Seksa nya..doktor hnya boleh bg tampalan semntara, which mean kalau tmparan tu tanggal akan dtg lagi ke klinik gigi shinggalah waktu sesuai utk cabut gigi. My question is..ada k yg rasa mcm sy? Sadis nya sakit gg n why must now yg berlubang tu sakit.?. Sblum ni xda pun.

1 Trả lời

Salam haii sis , btw tahniah ya 😊.. gg b'lubang i pernah sis mmg tk bole cabut d awl trimester , doc sarankn tuk tampal je .. mmg sakit Tuhan je yg tauu 😔..

5y trước

Tu lah. Brthan dgn tampalan smntara je lah. Sbb tu je cara nyer. 😢 nak makan pun makan bnda yg lembut2 je.sbb tampalan tu mmg cpat tanggal.