TTC with Clomid

Done with clomid ? Tengah kira2 hari utk concieve dgn suami.. Buat opk test start CD8-CD13.. semoga ada rezeki bulan ni ? ada siapa2 sini yg pernah TTC guna clomid?? berhasil tak??

12 Các câu trả lời

klau ambil clomid kita boleh bersama atau kena tggu hari ke 13

4y trước

Tak perlu tunggu sampai cycle 13, lepas 2-3 hari period dah kering tu boleh start setiap 2@3 hari sekali sampai melepasi tarikh ovulasi. Kena tau bila kita ovalasi.

Dulu pernah hasil negative