basuh baju baby

done basuh baju baby. tinggal lebih kurang sebulan je lagi ? sape sini jenis tak suka baju baby warna striking2? haha sy suka lembut2 je tak serabut

basuh baju baby
28 Các câu trả lời

Alhamdulillah meriah.... baju2 nk sambut baby dh hangging. Insya allah mudah2an semuanya selamat. amin

5y trước

Wc sis

Same la sis, kita suka kaler2 pastel jer..baru gak basuh baby things tggl nak pack lg 😌

5y trước

happy packing sis 😄 semoga dipermudahkan urusan :)

Citarasa mak2 berbeza2.. Apa2 pun utk baby comel bila di pakainy.

Sama r sis...sy x suka y trg2 sakit mata...beli y soft2 je kaler dia..hehe

Sy kaler tk kisah sgt.. tp corak baju tu main peranan 😂

🙋 Yup. Pening kepala tengok warna striking 🤣

🤗comel baju2 baby Kat mane beli sidai baju baby tu❓

5y trước

Tq 🤗

Klo saya suke putih.. Klo baby pkai rasa gerammmm sgt!

5y trước

Hehe ampai tu awk beli dkt mana.. Cam best jee🙈

👍.sya pilih biru muda dgn biru gelap.

kt mne nk beli tmpt sidai bju bby tu???

5y trước

tq sis