Tea , Nescafé or Cafe

Doktor cakap x baik minum cafe sepanjang pregnant ni . Ada tak sesiapa yg tak minum cafe sepanjang pregnant ? How’s your baby ?

41 Các câu trả lời

Hahhaa.. Sye hri2 telan nescafe, tea.. Bby xde mslh.. Sihat.. Maknye hb low.. Sekian.. Tq.. Haha

Saya hari hari minum teh . Pagi , tgahari , petang , malam 😅 Alhamdulillah , semua okay jee .

Boleh minum kopi tp ada sukatannya..sehari dlm 200ml saja tak silap saya..boleh google

Ada tapi dulu minum sekali sehari, masa pregnant minum seminggu sekali

Saya Ada minum sekali sekala nak dptkan rasa saja. Tapi sikit je.

Sy mmg x minum sbb hb low. Kalau minum sikit pon 1 sedut hb turun

Kalau mnum cafein utk ibu mengandung ,kesan kt ibu HB akan low.

Seeloknya elakkan sbb caffein is not good for your baby

Sy minum je tp xkerap..stkt nie hb sy xpnh rendah lg..

Sy selalu minum kopi o..air lain mmg tak masuk.