sediiih banyak2

dokter cakap darah tak cukup ade sesiapa boleh bagi vitamin ape boleh tambahkan darah and buat darah elok dokter hanya suruh makan daging merah banyak2 and hati

37 Các câu trả lời

every morning sarapan "kentang bakar + omelete" sis.. paling cepat darah bertambah In Shaa Allah. Jambu batu pun okay.

asal baby sihat puan jgn stres sgt..kwn sy hb low baby dia sihat, lahir 3kg, sy yg hb ok baby sihat jgk tp 2.5 kg je..

Makan buah delima atau jus buah delima, jambu batu, minyak kelapa dara.., kurma, aprikot..

Jambu batu.. Kekacang.. Buah delima.. Bayam.. Kerangg.. Try sis cba..

mkn bayam pun elok sis, delima, kerang, kurma, pucuk ubi kayu..

hati ayam,kerang,byam,jambu batu...sy hb 15.1 skrg dktr kata hb elok

Amalkan jus mamariam. Elok untuk hb. Sedap pun sedap 🥰

Obimin tu ubat tambah darah juga +ada asid folic sekali

makan kerang ,buah jambu batu, ikan bilis, sayur hijau

Selain makanan Cuba try sangobion atau iberet folic