Asalam ibu,saya hamil 8minggu tapi doctor scan nampak kantung saiz 5minggu je,

Dok suruh repeat scan lps 2minggu,adakah ini bahaya sis,

2 Các câu trả lời

Ada pros dan cons jg, biasa klu kes bgni mmg dr akn sruh rpeat scan sbb blm ada janin sbb sepatutnya 8week ni dah boleh nampak janin+heartbeat. Boleh jadi persenyawaan lmbt berlaku sbb tu ada ralat skit dgn kiraan minggu mengikut first last period. Xpe doa bnyk2 je awk, moga2 nt 2 minggu akan dtg dah boleh nmpk kantung+janin+heartbeat yaa. Aminn..

8mo trước

amin terimq kasih sis

amin terima kasih sis