scan di swasta

Doc tu cek sy dah nampak kantung 4mggu 5hari. ikutkan dr tarikh 1st day last period sepatutnya 6mggu 4 hari dah. Mcm jauh sgt je beza ? Sy da agak risau. Ada ke yg beza jauh sgt mcm sy ni? Hmm

2 Các câu trả lời

Sama mcm sy sis.. 1st scan 6 minggu+ doc scan kantung 4minggu 1 hari.. Selepas 2 minggu doc scan npk 5minggu.. Skrg tengah tunggu lg utk repeat scan 21.5..harap baby ok..

Ada je.. Sy pun mcm tu.. Tp doc akan ikut tarikh scanner je.