Assalamualaikum mintak pendapat, doc sruh amik booster dlam bulan ni jugak Takpa kaa due bulan 5

Doc sruh amik booster ,takdak efek apa² kee dkt baby😔confius nk tick yg mana utk booking booster#firstbaby #pleasehelp #preggy34week

Assalamualaikum mintak pendapat, doc sruh amik booster dlam bulan ni jugak Takpa kaa due bulan 5
9 Các câu trả lời

Inshallah xde pape sis..

3y trước

Awk, yg suruh tu doktor kkia ke ? Diorang marah tak kalau kita taknak vaksin booster tu ?