Mummy ingin tahu

Doc kata kalau ikut tarikh last period baby saya patut dah 9minggu, tapi doc check baby saya bersaiz 7 minggu. ada sesapa alami perkara yg sama macam saya tak?#ingintahu

1 Trả lời

Ni normal, boleh search sini mmg banyak kes mcm ni. Secara mudah kena ingat kena tktau persenyawaan berlaku bila - boleh jd awal boleh jd lambat. Jadi normal utk usia kandungan sebenar lari sikit dr anggaran last period. Tunggu je lagi 2 minggu utk repeat scan selagi tk ada turun darah atau rasa perut memulas 😊 jgn lupa makan folic acid juga.

3y trước

terima kasihhh banyak2 atas reply. i really appreciate it. 😘