Berat badan naik mendadak 33 weeks

Doc check bdn naik 3kg dlm masa 2 minggu Dia suruh seminggu cek BP 3x katanya risau darah tinggi ..kalau naik lg kene mnum balik air gula kali ketiga Sape sama mcm saya??

2 Các câu trả lời

Sy kena tp masa tu kndungan dh 37w-38w. Dktr cuma pantau BP & urine saja sbb klu nk minum air gula pun dh lmbt sgt (cukup bln nk bsalin).

2y trước

Oh tu la bg sy sbb saya kuat mkn dan baby membesar tu ja .. sbb dah cek minum air gula 2x tak sangkut pun Leceh rsenya anak ke enam ni byk sgt pantang larang