Doakan Saya Pls 😭🤲🏻

Doc cakap kepala baby memang dah dekat bawah. Saya baru 36weeks. Saya dah start packing barang2 keperluan saya dan baby. Berat baby boy 2.8kg. Badan saya kecik jee. Risau laa 😭 Doakan saya pls 😭🤲🏻

18 Các câu trả lời

2.8 ok lagi inshaAllah. X kecik pun. Sy bru bersalin normal. Mggu lepas 😂 37weeks2days... berat baby 2.98..

bdn sy pun kcik, okay lh besar bby tu.. sy dh 2 ank yg sulong 2.75kg, yg kedua 2.7kg..

sy yg 34mggu pn dia bpusing2 tetap kepala di bwh ....36mggu ok la tu dh 9bulan

4y trước

ni sowg lg xfaham maksud.. tu awal kehamilan 9bulan .. adui g tgk la app ni pya carta

insyaallah.. semoga dipermudahkan segala urusan..amiin

fikir yg baik2 . semoga dipermudahkan segala urusan ☺️

4y trước

Amin amin ya rabb

iye mg la 38mggu tu genap 9... tp dh masuk awal 9bln ..

4y trước

jangan risau. anak2 sy 5 org.. takde sorg pon yg sampai 36 week pon.. yg no 5 tu lagi lah. 32week kurang gerak.. kene bsalin awal.. alhmdllh baby ok je.. asalkn berat 2.5kg ke atas..

Nak risau apa sis... Normal la tu yg doc cakap

semoga dipermudahkan urusan oleh allah