lagi 2 days due date

Doakan sye dpt melahirkan anak sblm.due atau on due.. 39 week 5 days

lagi 2 days due date
23 Các câu trả lời

Moga dipermudahkan segala urusan sis saat utk melahirkan nanti..moga selamat n sihat ibu dan bayi..moga sis direzkikan bertemu dan berurusan dgn nurse dan doktor yg baik2..ameen

Alhsmdulillah sye dh slmt brslin 9.3.2020 di hspital melaka kul 4 psgi...on time baby kluar. Lbih 1 hri shja.. 40 minggu 1 hri..rupenye baby nk tggu sme bsday nenek dye

4y trước

Sye brslin mse tu blum serius covid 19 ni..sye hsband x smpt nk temnkn..klo xde covid hsbnd blh msuk.tp x tau lh skrg

Semoga di permudahkan InShaaAllah... pengalaman sy ank pertama lahir overdue,42 weeks. Induce 🤭. Ank kedua dan ketiga awal 2-minggu dri due.

Semoga allah permudahkan utk awak bersalin normal dan keadaan pkp nie ... awak bersalin dekat mana nnt swasta or kerajaan ?

Wah.. Tak lama lg sis.. Sama la kita counting days ja lagi.. Semoga dipermudahkan segala urusan kita nanti.

Semoga dipermudahkan sis. Sy pn dh 39 weeks 3 days. Hrp2 xlbh due or on due

aamiin.. semoga dipermudahkan urusan sis.. sis dh b'salin ke?

Semoga dipermudahkan bersalin n dpt anak yg sihat..😉

Semoga dipermudahkan urusan menyambut kelahiran 😇

Semoga dimudahkan segalanya. Aaaamiiinnn3. 😊