37 minggu 4 hari

Doakan saya semoga dipermudahkan urusan bersalin. Due date 28/9/2022. Tapi td pukul 12:30mlm 10/9/2022 tetiba perut mengeras dan nk kencing. Bila kencing rasa nk berak pulak. Tapi tak keluar. Bila tgk darah dah penuh keluar terus siap² pergi hosp. Masa otw air ketuban plak pecah. Tgh tunggu keputusan covid dulu. Semoga sy bersalin secara normal dan tiada komplikasi yg serius. Amin.

2 Các câu trả lời

semoga dipermudahkan segala urusan. dah bersalin belum sis?

2y trước

Alhamdulillah ☺️. Tahniah n selamat berpantang sis. Perasaan tu dah mcm lepas hutang seribu kan sis 🤭.

I'm