PP TYPE II

Doakan saya dan baby.. 17hb ni jumpa pakar utk pantauan. Sebab ada pp(placenta praevia) type ii (33w), harap2 uri naik normal, Aamiin3 🤲🏼

5 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkn sis.. Sy anak no 3 pp type 3 (czer on 36weeks)..pregnant ke 4 ni pp type 1..yg type 1 ni masih boleh bersalin normal.. Tp sy tetap pilih utk czer 30hb 1 ni(39weeks) Jgn risau ye sis.. Janji kita & anak selamat walau apa pun cara kita bersalin..

amin amin amin. doakan sy jugak 36+5 pptype 3 esok final jumpa pakar nak decide bleh normal ke czer

Aamiin , semoga baik² sahaja. sy pun 15hb jumpa pakar juga, sama pp type ii .

6mo trước

Yeka sis... Semoga dipermudahkan segala urusan ❤️

aamiin

aminn