Bleeding pada 28 weeks

Doakan saya bersalin pada waktu yang tepat. Pagi tadi bleeding ketul-ketul macam period. Cek bukaan dah 1cm. On dexa. Kena monitor 24jam in case kalau ada bleeding lagi. #firstbaby

Bleeding pada 28 weeks
44 Các câu trả lời

Saya masa kandungan 31weeks kena cucuk dexa juga disebabkan air ketuban kurang.. Seminggu sy duduk hospital, alhamdulillah air ketuban sy skerng 15.5 dari 4 .. Awk bnykkn doa dan pujuk bby.. In shaa Allah ok.. Bnykkn rehat dan baring yea.. 😍 semoga dipermudahkan segala urusan.. Aminn

Semoga d permudahkan... Sy pn bleeding msa 29wk, warded 3mggu (10/11-27/11), complete dexa, alhamdulillah lps 3mggu xde dh kuar bleeding, tp doc x tggu smp 40wk, 7/1 ni sy kena serah diri dah...sepatutnya sy brsalin ujung bln1..xpe la janji baby selamat n sihat...😊

5y trước

Oh ok2..terima kasih ats info yg membantu ni..☺️

Bukaan 1cm.. Semoga proses bersalin ain dipermudahkan.. Jangan stress2.. Kosongkan fikiran.. Bertenang.. Ibu kuat..

5y trước

Alhamdulilah.. dah xada bleeding.. xada contraction dari bukaan 1cm.. boleh discharged wad sbb dh on dexa..

Smoga dprmudahkan urusannya sebelum,semasa dan selepas yer sist..smoga sist dan baby sihat wal afiat

Saya doakan semoga sis dipermudahkan urusan ye. Aamiin 3x 🤲🏻💕

Semoga dipermudahkan urusan sis. Aaamiinnn3 yaa rabbal alaminnn. 💞

Sis nak tanya. Bleeding tu sama ke dengan keluar lendir+darah?

Semoga dipermudahkan..ibu jangan strees ya..banyakkan berehat

semoga dipermudahkan urusan mummy dan baby selamat ya. aminn

Insyaallah, smga baik" ja mama & baby. Aamiin