Pecah ketuban awal

Doakan emosi saya dan kesihatan saya dlm keadaan baik ya. Baru shj kehilangan anak sulung syurga pertama pagi tadi slps pecah ketuban awal 2nd trimester. Tak minta banyak, doakan sya diberikan rezeki lg untuk menimang cahaya mata dikemudian hari 🥰 #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

salam takziah puan.smg puan diberikan kekuatan dg ujian yg allah bagi.saya doakn ada rezeki puan lagi lepas ni.percaya dg perancangan allah ya puan.

Salam takziah puan. Semoga puan diberikan kekuatan dan in shaa allah ada rezeki lagi lepas ni. Boleh saya tahu punca ketuban pecah awal?