Mgalami pndarahan yg byk.

Dlm 2 hri ni.. Ade pndrahan yg byk. Smpi kne wad. Nsib bby ok. Mula nye rsau jgk

3 Các câu trả lời

sy pun pernah mengalami bleeding yg sgt banyak... pengalaman tak boleh dilupakan betul.ketul2 darah turun sebesar tapak tangan .. dgn darah yg sentiasa mengalir lagi..menangis dan trauma dah masa tu. Alhamdulillah baby selamat. cuma kena bedrest dan makan duphaston.skrg anak pun dah 1yo.Apa pun moga awak dan kandungan sihat dan selamat ye.

2y trước

Amin.. Doakn sy kuat mcm awak jga yee

sy pon bleeding smlm dan harini.. smlm agak byk.. harini kurang sikit.. bru 5w, risau sgt sbb pnah gugur sblm ni.. 😣 doakan sy jugak ye 🤲 #firstbaby #ttc3yrs

2y trước

sy pn sama bleeding mlm ni tp. sikit je mcm tompokan..

Moga mommy dan baby sihat selalu ya. Alhamdulillah baby dan mommy takda apa-apa

2y trước

Alhamdulillah 🥰