menghitung hari

Diu 25/10 if x bersalin kena serah diri 24/10 sbb gdm...seram takut kena induce...sakit ya amat allahu

2 Các câu trả lời

Saya pun kena induce dulu sis, at 38 weeks..tapi bila masuk ubat tu saya tarik nafas dalam2..try to relax, alhamdulillah ok tak sakit. Lepas 3 jam dah mula contraction. Good luck!

5y trước

Tq mommy. Harap semuanya berjalan lancar utk kami² yg akan di induce. Amin.

Sye pun due 25/10..doc kata klu xde sakit 31/10 kena admit hospital...utk induce...skitnye hati...harap² skit seblum due

5y trước

Itu la sis...hari ni 40weeks xde tanda lagi