Asalamualaikom suami tinggalkan saya untuk pertama kali

Disebabkan pergaduhan petang tadi,iaitu saya masak lunch lepastu col ajak dia makan,dia asyik busy hantar brg sbb keja courier,sya video col nak minta nak tengok lokasi dia hantar brg trus potong col,sbb selalu okje vd col smbil keja,harini mcm lain sikit perangai,,biasa kalo dia xnak video col means mesti ade something dia hide lpstu lps balik rumah still sambung2 sampailah dia bawa baju sumua merajuk tinggalkan kita,adakah saya bersalah,lagi selalu minum arak bg hilang penat keja,tu yg buat dia panas sangat ke atau memang ade something mcm saya syak,saya keseorangan bersama baby 7bulan😭😭😭sya taktahu nak buat ape,sbb sya stress sangat suruh dia keluar dari rumah lpstu dia pegang ayat saya tu,trus tinggal,saya xde cara lain untuk diam kan sbb bg ayat mcm tu,atau memang dia tunggu saya kata macam tu,dia kata saya strict sangat selalu Tanya soalan ade mana sumua,saya Tanya ssbb risau nak tahu update dia kat mana sbb dia suka bawa keta laju smbil arak

3 Các câu trả lời

minum arak??Islam kan.kalau blh tukar minuman lain utk energy bkn arak sah2 Haram..minum je rebusan tongkat Ali .maaf awk syak suami bt ape ye..kdg curiga tu blh tp berpada..antar brg kerja y penat.Org laki kdg dia x tunjuk dlm kepala dia ada ape..pk apa.tp sebagai isteri kite kena paham..bg dieorg masa utk rest.tp klau sis x sedap ati jgn push suami tp cari bukti dlu

alamak nasib kita sama.. dia tinggalkan saya, anak saya bru 8 bulan. tp saya tinggal dgn mak saya. bertabah okay.

suami minum arak? otak orang mabuk ni kadang tak betul. hati2 jela sis.

7mo trước

dah dia ambik byk komiten atas nama saya lpstu dah penat Sgt cari duit ketja courier,