anak 28 hari berak kuning tapi cair sgt2..mcm air tapi pekat lah kuning dia.

die berak pun sikit2 skrng tp sekali berak tu msti mcm cirit birit.die susu badan jek.ni asik nak ngempeng jek letak nangis mcm apa...muke plak asik mcm meneran tp berak nya tidak...ptg2 mcm tu bru berak bnnyk sgt...baby umur camni x dek ubat kan.. kene keep menyusukan dia lah kan?

2 Các câu trả lời

angin kot..