Assalamualaikum Nak tanya?ada tak macam saya anak nak masuk 3 bulan.

Dia main2 hisap susu badan,tak Smpai 5 minutes dia hisap pastu dia cabut pandang muak kita pastu dia senyum,pastu sambung hisap lagi pastu cabut😅😅kadang saya tak tahu mcmmn cara nak tahu dia kenyang, haritu saya pergi klinik berat badan dia normal tapi nurse suruh dia naik lagi berat badan sbb belum dapat pencapaian yg nurse minta.saya risau,tapi ada yang cakap dgn saya jgn terlalu risau dgn berat badan anak,janji dia sihat sahaja sudah cukup..anak saya lelaki,tapi susu suka main2..ada tak macam saya??boleh share pengalaman 😅😅#firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

4 Các câu trả lời

muka*