Pregnant, Darah Tinggi & Kencing Manis

Di usia kehamilan 17 minggu, doctor declare chronic hypertension. Dah start consume ubat darah tinggi. Selang 2 minggu, doctor detect kencing manis pula. Now warded untuk doctor pantau bacaan gula. Ada tak mommies yang pernah ada experience? How's your baby? How you control your emotion, your diet and everything? #firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

I recommend you join KELAB PESAKIT DIABETES/KENCING MANIS. They are many diabetic pregnant mums in there as well. You can try follow their diet ☺️ No need supplements. Just do LCNS diet and eat medicine provide by doctor https://www.facebook.com/groups/848023719453332/?ref=share&mibextid=NSMWBT

2y trước

Thank you for sharing ✨