Awal brsalin

Di ikut saya brsalin bulan11 tapi d sebabkan saya ada kencing manis 😑 on ubat,so terpaksa brsalin awal hujung bulan 10😌😑🤰takut nya

4 Các câu trả lời

saya pun gdm tp on dc. saya kalau boleh nak bersalin awal dlm 38w mcm tu sb saya bebetul dah tak larat skrg ni nak kerja. takut tu mmg takut tp lebih kpd tak larat dah. nak minta cuti bersalin awal, sayang pulak kan. awak jangan takut tau, inshaAllah semuanya baik baik je. semoga dipermudahkan urusan bersalin awak & kita semua🥰

8mo trước

aamiin3 🤲🏻

hi sis sy pun due buln 11 tp gdm on dc, org kata kena serah diri sehari awal dari due kan.. tp sy plak nak bersalin awal lg sbb x nak kne induce 😅 btw boleh tau berat baby skrg dah berapa kg?

8mo trước

saya tak thu pula brpa berat baby😂😅tp Dr kata kena serah diri sbelum 38 minggu

Saya pula smua xde masalah. Xde gdm due 13/11 tp kalau blh nak bersalin awal hope baby kluar awal 37w kluar la ngam2 ckup matang dah haha

8mo trước

Hi me too. Going to make 1st appointment in 1-2 wk @ hospital for Gentle birthing

hehe. jgn fikir yg negative nnt awak dpt baby comel yg awal 😁

8mo trước

hehe Aamiin 🤲🏻 tq