Anxiety semasa hamil

Dh pnh anxiety dlu..hmm smjk hr rsa takut nk mbsar kdgn ini..n tfikirr about bersalin ni. ..frist bby ...takutt😔😔

2 Các câu trả lời

Sy pregnant ank ke3 pun tkt juga sis hahaha Sbb lain anak lain experience dia First sy sakit menahan 5 jam bersalin normal xkoyak tp kena gunting, no 2 menahan sakit dr kul 3pagi smpi kul 7.39mlm br bersalin koyak n bersalin normal 😵‍💫 No 3 ni ni kena paksa bersalin sbb ada GDM 🤣 Mampu gelak dlm tkt jew tp hadapi dgn kuat sbb sy xsbr nk bersalin dr ulang alik cucuk lengan amik darah manjang gn diet ketat lg 😅 Rasa kemurungan xpat makan apa nk mcm Icecream 😅 adehhh Enjoy jew pregnancy ni ya sis Minta doa gn Allah semoga dipermudahkan bersalin nanti.. ok 😊

klu rasa xsedap hati, share dgn suami. nak bersalin ni mmg sakit, xkisah kena induce or tidak, bersalin normal or czer..masing2 ada sakit. ibu xperlu fikir banyak tntg proses bersalin, yg penting ikut arahan dktr dan misi dlm LR. 1st time mmg semuanya tak tahu..so listen to them ya.