berasa risau

dh masuk 15 minggu 4hari tapi sya xrasa mual kh pening ke sya berasa biasa2 saja macam xhamil ada kh yg mcm ni .?

64 Các câu trả lời

normal sis..sya pun mcm tu..x mabuk x mual x pening2...n saya langsung xde mngidam apa2..

saya🙋‍♀️ dah nk msuk 16 minggu.. langsung xde alahan.. rse mcm x hamil.. perut pon x nmpk..

5y trước

Same goes to me hehe

normal sis sy dulu pun xde morning sickness tahu pregnant sbb tak.boleh kencing hahah

Ok je..sy pom sama..xdk muntah2,mual2 pon x brapa ade..awl2 pgnancy smooth je..

Sy hari tu pregy alhamdulillah x mabuk.. Beli asam2.. Sampai bersalin ade lg..

Bertuahlah Tak alami alahan teruk..Ade org minum air pun keluar semula .

Sama sis dengan saya. Alhamdulillah dua anak still xde alahan.. 😊

sy pon mcm tu jugak... jgn fikir negetif jer still fikir positif ok🌹

Ada...sy pun x de alahan..jgn risau..bergntung pada hormon masing2😉

Untung sis ni..sy ank nk masuk 3 muntah sampai lembik badan