Pregnant 15weeks

Dh boleh nmpk jantina ke klau scan kandungan 15weeks?

7 Các câu trả lời

Saya prgi scan ,ingt saja2 je😅, nak tngok bby sehat ke tk...masa 15 week 3 days , bby awal2 scan dah tunjuk jantina.. huhu.. alhmdulillah.. terang..20 week nak buat detail scan.. doktor kata 12 week dh bloh nmpk..tapi kalau nak betul2 jelas 18 ke atas..

2y trước

hehe.. tak sabar nak scan.. dah 16w rini.. harap la nmpak awal..

Saya dah nampak time 15W3D. Saya pg scan sbb nak tgk baby okay ke tak. Tgk tgk semua terkejut bila dia dah tunjuk pistol 🤣 nanti awk try laa pg scan jugak. Atas rezeki kalau baby awk bg kerjasama tunjuk, nampak laa ❤️

2y trước

hihi. risau akhir bulan 7 dia dh nk keluar.. abgnye mcm tu laa. edd awl bulan 9. keluar 31/8..

Kalau nk lebih tepat lagi,blh cuba 20 weeks above sis.Ada ibu yg lain diberi rezeki dpt tgok jantina awal2.Tp preferably tgok gender stakat ni 20 weeks mcm tu.🫶🏻

2y trước

okey2 baik. terimakasih sis

saya bru 14 weeks 1 day. tadi saya gi buat growth scan je.. tapi dr kt klinik tu check jantina trus. nampak pistol hehe 🤭 start 14 weeks dh boleh rasanya

2y trước

harap baby sis memberi kerjasama hehe 😊

Haritu 13 weeks Dr kata boleh nmpk dah Tapi dia pusing kebelakang so next time check 😂 hope next week 17 weeks dia pusing kedepan 😍😍

2y trước

hihi. bby malu lg nk tunjuk tu. insyaAllah nnti scan akn dtg dpt tau laa tu jantina

mcm sy td 17 week 3 day sje nk scan selalu tersadung risau jd pape tgk td doc ckp mcm boy tp doc x bg kata putus pon

2y trước

insyaAllah baik2 aje. amin2. nnti scan lg nk konfemkn

Better 18w ke atas sis