SEKADAR LUAHAN HATI ❤️

Dh 8 bulan dh ni ,, tapi belum buat prsiapan sbb belum ada rezeki lagi .. Duit advance suami tgh bulan haritu yg nk beli brg baby ni dh kena curi rakan sekerja ... skrg tgh sarat ,, baju baby hnya ada 2 pasang je ,, yg lain ada sedekah kak ipar ,, bebrg keperluan langsung belum beli .. risau tarikh nk dekat ... Bajet pun lari .. skrg ni semua rasa ada ,, nk bjlan kluar pun tak dapat sbb save minyak motor utk trun kja 2 minggu ni sblum hujung bulan ... Hmmm!!.. risau la dgn keadaan sekarang !!!😭😭

2 Các câu trả lời

semoga dipermudahkan segala urusan 🫰🏼 jangan stress’ tau . tak baik untuk mommy & baby . faham sgt prasaan tu 🥹 disaat kita mmrlukan , disitu jugakla macam’ ujian yg dtg . smoga murah rezeki selalu sis .

2mo trước

Amin....

minta bantuan pusat zakat. .

2mo trước

tak pandai meminta ,, hanya sekadar melepas hasrat dlm hati ... Selagi mampu InshaAllah ada rezeki nya