GUGUR KE?

DH 2H BLEEDING. XBYK. SMLM DH P HSPTL DH SCAN CEK SMUA DY SRUH BLIK. BLE SCAN DOC KTE XCLEAR SO SRUH DTG BLIK 2W.MLM NI NK TRY SCAN SWASTA. ADE KMUNGKINAN X BBRPE HRI JUST PNDRHN JE TTP XGGUR.. 7WEEK

5 Các câu trả lời

bleeding atau spotting?

12mo trước

kalau tompok coklat mungkin boleh jd implantation. tp klu dah bleeding kena pegi check dekat hospital. sbb sy pun ada spotting last week jd doktor bg sy duphaston. scan pun blm nmpk apa2 lg sbb masi awl. seeloknya pegi ke hospital utk check yaa