detail scan

Detail scan better buat weeks brapa yer..skrg 15 weeks 4 days...

38 Các câu trả lời

It's better by 23 weeks ke 26 weeks. Waktu ni baby sedang elok dalam rahim. Tak bergerak banyak (kalau kecil sgt susah doc nak cek). Kalau lebih minggu, dah besar sangat ada part susah nak scan. Detail scan mmg untuk partical yang kecil lagi. Saya baru buat waktu 23 weeks. Sedang elok semua dapat scan alhamdulillah. Kalau kakak saya scan by 27, baby brain takdapat scan. Sbb dah sempit ruang dalam rahim. Semoga membantu

Masa sy preggy 1st baby. I masa tu dah 22week doc klinik biasa ckp xboleh nk scan dah.. Sebab dah besar sgt. Lepastu sy g hospital az zahrah bangi. Elok je scan detail 25week. Kena tgk lain2 klinik lain pandangan.

Depends klinik, saya nak buat scan time tu 22 weeks tapi doc sarankan 24 weeks. Tapi ada je dah nampak jantina scan 20 weeks ++

Ade klinik start 20week, ada yg start 22 week.. Macam sy no 1 sy buat 22week.. Anak no 2 sy buat 21 week..

Details scan waktu paling sesuai disarankan 18minggu hingga 24minggu

Sye buat 23w ke atas.. alhamdullillah nampok..sihat je tergolek² Kat dlm...😁

sy bru je buat detail scan. 20w. alhamdulillah sihat. gender pun dh blh nmpak

Ikut tmpt klinik scan tu. Tmpt sy 20-24w, tp sonographer suggest 23w scan.

doc cakap antara 24-28w yg sesuai sbb saiz bby blh nampak dgn jelas

So far based on my survey, 24w-28w. Tapi klinik byk advice 26w.