Barang Berpantang

hi . dekat sini . lepas bersalin barang berpantang yang wajib ape je ye ? nak beli yang penting , sorry . baru jadi first mom

2 Các câu trả lời

-kain sarung -tungku klau boleh cari yg ada herba -bengkung khas untuk ibu bersalin -minyak panas (pilih yg sesuai & selesa awk guna) -sediakan ubat lawas berak sbb lepas bersalin auto sembelit sakit giler nk teran nnti 😆 -mandian herba -stokin tebal -panadol wajib ada klau rengat dtg terus telan ubat klau tidak akan rasa mcm nk terberanak kali kedua 🤭 -klau risau sakit2 badan booking tukang urut awal2 lepas bersalin bleh start berurut

Ni saya punya - Maternity pad - Nursing bra - Nursing pad