Sample susu

Dekat mana kita boleh dapat free sample susu untuk ibu mengandung ye? Nak beli je tapi takut tak boleh masuk,so saya ingat nak dptkan tester dulu, mommies ada suggestion tak? Nak dpt foc sample dekat mana?#bantusharing #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu

4 Các câu trả lời

Awak try listkan brand susu ibu hamil & google free sample/trial. Kalau tester biasanya ada di baby fair or mall. Saya monthly check up swasta awal2 dulu O&G provide sample susu utk beberapa brand. Tp last2 saya minum fresh milk biasa je mcm dutch lady tu mudah tak perlu bancuh

9mo trước

owhh okay okay,terima kasih😄

saya beli sample dekat shopee hari tu. ada jual mcm frisomom gold smua tu. murah je rm2-3 ke apa. try sample kalau ok baru beli besar. nk dpt free mcm xdpt2. haha

Saya suka frisomom. Nak try efferty, tp too pricey. Minum suam2 time malam before tidur, sedapnyaaa

kat facebook pun boleh . search free sample pastu nnt tengok sample apa yg awak nak n claim

9mo trước

wc