Due 05.06.23

Debar rasanya walaupyn anak number 2 🤍. Korang due bila dan anak number berapa?

44 Các câu trả lời

due 14/6 tpi kepala masih di atas skrg 36 minggu 4 hari..ok ka? anak first

2 /6 xsbr nk jmpe anak kedua tp xde sakit perut lagi😓

5/6 sama..tapi sakit satu bdan dah..sakit perut..tapi xda bukaan lagi

saye due 09.6.23 saye pon sama rasa berdebar anak no 2 jugak 😭

Due date 11/6 tapi baby nak keluar awai 19/5 keluar dah 🥰

sy due 21/6 tp emergency czer 16/4. kecuaian Doktor kerajaan

1y trước

seminggu air ketuban leaking. 1st time pergi hospital doctor kata Bkn air ketuban tp air keputihan. dia ckp jgn risau. sedangkan sy dh bgthu air tu penuh overnight. warna putih jernih. dia benarkan sy balik. sy tanya in case kalo berlarutan dia jwb xperlu dtg hospital pun. pastu lepas seminggu air ketuban tu leaking 1 hari smpai 4 pad overnight. hari ke 7 turun darah. husband ajak g spital & kne admit serta merta. mmg frust sgt². sy nk bsalin normal tp tpksa emergency czer. sorang doctor pakar kat spital tu bgthu spatutnya kena percaya dgn instinct sndiri. jgn pcaya spenuhnya pd doctor. pngajaran & pengalaman yg sy xkan lupa smpai bila². skrg baby dh 2 bln 11 hari.tiap Kali tenung Muka dia sy rasa bsalah. dsebabkan sy ikut ckp doctor tu air ketuban leaking & baby tpksa admit kat SCN selama 45 hari. sedih sgt². org lain pantang baby ada bersama tp sy x.😢😭

sy 6/6/2023 anak first and czer. moga dipermudahkan

22/06/23 first baby 👶🏻♥️

21/6/23.. debor nk jumpa bby walaupun anak 2nd

1y trước

sama due kita sis n anak 2nd jugak 🥰

18.6.23 nombor 2 setelah 7thn. nervous hehe