Due 05.06.23

Debar rasanya walaupyn anak number 2 🤍. Korang due bila dan anak number berapa?

44 Các câu trả lời

Saya due 18/6. Tapi gdm on metformin. Kena serah diri awal dua minggu. Sekarang saya 36minggu. Ngilu rasanya kat bawah ni. Kalau boleh nak cepat cepat bersalin je tak nak sampai kena induce. 38 weeks kena serah diri kalau tak bersalin lagi

1y trước

In shaa Allah moga2 kita semua dapat bersalin tanpa induce. Aamiin 🤲🏻 semoga dipermudahkan ya sis

sy due date 2/6 .. ank first . lg berdebar2 lg2 tkde pengalaman apa . harap dipermudahkan segala urusan sy & bby & kita semua mumy2 yg bakal melahirkan tk lama lg . amin

1y trước

amin amin

Sy due 16/6.. Anak no. 3 kandungan ke 4.. Jarak 4thn ½ mcm tu ngn no. 2.. Debar2 jgk rsanya ni.. Skang ni pon bby rajin mengeras.. Semoga d permudahkan urusan bersalin kita semua nnt...

6/6/23 baby no 5,walaupun dh banyak kali bersalin tetap berdebar debar..tambah kali kena ceaser + btl...Semoga urusan bersalin kita semua dipermudahkan..Aamiin🤲🏻

due 10/6 Gdm on diet, 9/6 kena serah diri kalau tak beranak awal 😂 td cek up doc da kepilkan borang dan surat admit hosp pon da rasa debar² walaupun beranak no 3.huhu

1y trước

kalau gdm on diet pun kena serah diri awal juga ke?

6/6/2023...doakan sy semua...dan smoga kamu semua dpermudahkan urusan bersalin....anak first...takut sgt....sentiasa memikirnya😂😂

1y trước

samaa. sy pun 6/6/23.. perut dah xselesa.. tp xada rasa contraction apa lagi.. menunggu2 juga bila nak sakit. sy anak no 3.. gap dgn anak no 2 enam tahun. neves.

Saya due 06.06.2023 anak no 5 tak sabar nak bau baby setelah sekian lama jarak anak no 4 ke no 5 10 tahun pon terasa debaran nya...

Anak no 5 tapi debar mcm anak no 1..jarak 11thn dgn yg kecik 😅 due sepatutnya bln 6 tapi mungkin awal sebab baby dah engaged.

Sy pun rasa due sama dgn awk sbb doc suruh beranak 38 minggu induce. Tp xbg tarikh lagi. Kalau ikutkan 5.6 ni sy dh 38 minggu.

sy due 28/7 , anak no 3 🥰 sy doakan semua ibu2 dkt sini dipermudahkan bersalin nnti aamiin 🤲🏼