cara legakan demam and flu

dear mummy,saya mengandung 30week,sekarang tengah demam and flu,sblom sy tak sihat 3 hri lepas sy telah mgendung ank pertama sy yg tak sihat,bngun pagi nak pergi kerja belakang sy sakit,pinggul sy sakit dan bhgian bawah wanita saya terasa nyeri,bila bjalan sikit pasti sakit,bahaya ka utk saya?perlu ke sy jmpa doc utk periksa?

1 Trả lời

Ramai juga ibu- ibu pregnant kena demam selsema. Macam anak bawah 2 tahun jugak, tiada ubat selsema dan batuk doktor kasi untuk ibu pregnant tau. Yang ada paracetamol tu aje. Jadi selain balm, ibu- ibu tengah batuk boleh mandi dengan cf bath ni tau. Mandian dari essential oil yang dikhaskan untuk demam, batuk dan selsema. Ibu pregnant boleh guna Baby newborn- dewasa pun boleh guna. http://www.wasap.my/+60142659754/tap